TIME TO GO INSANE!

worse than ever!

jag säger då det, LK SKA RÖJJAS SÖNDER OCH SAMMAN NÄSTA HELG!

frågor man kan ställa sig men samtidigt skiter i,
kommer man ha några vänner kvar efter helgen?
kommer man vara känd som värsta rikspuckot någonsin?

som sagt, shit the same.
jag har åtminstone två vapendragare vid min sida, det räcker!

THIS WILL BE SO FUCKING GREAT AND I KNOW IT!



ANIIIMAAA LIBBEEERAAAAA!!!!!!


im out!

YES! nu är det bokat. 4 november beger jag mig till andra sidan jordklotet, närmare bestämt sydamerika rio de janeiro som blir första anhalt. sen ska vi ju troligtvis runt lite överallt i syd- & centralamerika. argentina, peru, ecuador, jamaica och dominikanska republiken. det är vad jag är sugen på främst just nu.
sen får vi se vad reskassan och tiden säger. fast tiden går ju att dra ut på. ska då fira min födelsedag utomlands vilket betyder att vi inte kommer hem innan 27 mars om inget oväntat händer.  galet det ska bli :D
nu sitter man mest och läser om andras äventyrsresor dit och får tips om vad man inte får missa och vad som måste provas på.

annars jobbar jag ju mest nu hela sommaren, men det är ju lika när det är sånt här väder.
snart är sommaren slut och skolan börjar för en del. hahah, lite skadeglädje måste man få känna!
min bror fyller år idag också. firats med mat på mamma mia. gött var det!

nu ska jag fortsätta vara på gott humör!
trevlig kväll


att man aldrig lär sig?

typiskt att en kul kväll ska förstöras några dar senare när man inser att fega små råttor smygit omkring bakom ryggen på en och snott lite här och var. kan ni inte bättre eller?
här är man snäll och bjuder in er i sitt hus. väl här är ni trevliga, för att sen rensa min fars förråd innan ni drar. även plockat på er min mp3/ipod i farten? något mer också möjligtvis?
det är ju sak samma iaf, finns inget att göra åt nu. bara pinsamt att inse vad ni går för. pinsamt att man en gång i tiden haft att göra med en sån nolla. tur att man insåg rätt tidigt att vi inte låg på samma nivå och gång efter gång får man nu ju bevis på att man hade rätt. du och alla din kompisar är fan lägre än mina hundars trampdynor. (om man kan uttrycka sig så?) känns iaf mest piss att det ska drabba min pappa. sno av mig, men sno fan inte av min familj! min pappa är värd kärlek av alla, finns ingen mer omtänksam och kärleksfull kan jag lova!


dags att sluta vara godtrogen och inse verkligheten, alla har inte samma respekt och ärlighet som en själv.