Mancora och lite Ecuador...

ja efter 3 harda partynatter i Lima tog vi bussen till Mancora.
och det var inte vilken buss som helst, har snackar vi forsta klass sa det star harliga till med massa filmer och massa mat serverad. har aldrig suttit eller sett maken till sa skon buss, jag sov bra kan jag saga!

val framme i Mancora bestallde vi fruktsallad och lade oss for att steka vid poolen. det marks att man ar nara ekvatorn for solen tar som satan, fick ordentligt med farg, me like!
kvallen kom och det var saklart dags for fest. massa backpackers som jobba har i baren och javligt mycket partyfolk over huvudtaget. vart som vanligt drinking games, tequila och en hel del flum. vart aven en del dans pa baren innan vi drog ut till lite barer runt omkring. felicia hade dock redan gatt och lagt sig och konstigt nog kande jag mig lite for nykter sa resten av kvallen vart inte lika galen som borjan pekade pa.

andra dagen var det samma stek, bad i havet och sloa totalt. funderade pa att ta en lugn kvall men sa fort det blev tal om dricka och fest var vi ju inte sena pa att tacka nej och herregud vilken natt det blev. efter den har natten var vi okanda pa annu ett stalle tors jag lova, hahahahhaha!!!! massa drinking games igen, massa tequila. spela lite poker med dricka som insats och sjalvklart korde man all-in titt som tatt, haha. gick till baren for att bestalla en ny drink och nar bartendern borja halla upp spriten hade man ju vart lite kaxig och bad om att fa mer, mer, mer.. sluta med en hel drink bara bestaende av ren sprit och is, mums! efter att man fatt ner aven den och sakert nan mer tequila drog hela hostelet ut till barerna omkring igen. felicia kom pa efterkalken men hitta mig pa nan bar utanfor till slut, dar var det finito. sen ar det lite svart fran och till hur det sag ut efter det. minns att jag var nere pa stranden och fula lite med en av bartenderna och att vi satt och drack i nan ring.. tror aven vi var och dansa nagonstans, vart vettefan, haha..
var mitt i allt tillbaka pa hostelet, hitta felicia sovandes med en katt i sangen??! hahahaa sa har hon tagit kort och spelat in en video halvt sovandes, hahahah freak! jag tog iaf fel sang och rev ut en hel necessar och en flaska med shampoo over hela golvet.. fick erbjudande om nan duschfantasi, hahaha! gick ut pa lite mer aventyr, gjorde dealar med vakter, haha sa stord. vakna upp nasta dag pa helt fel stalle? i "personalrummet" dar alla som jobbar pa hostelet sover. i nan bruds sang, haha "den dryga" som vi kallar henne var lagomt glad.. hade val inte haft nat stalle att sova pa? vart iaf en pinsam tystnad nar fulla jag traska ut genom rummet, hahahha suck.

dagen efter fick vi ett antal kommentarer och skratt. haha som sagt, "hellre ökand an okand" :P
vi fick aven sallskap av en skon brud som vi traffade i Lima som just anlande.
dagen tillbringades delvis i solen och delvis vid baren, bada i havet och poolen.
kvallen var det sjalvklart dags for fest igen. dagen innan hade man ju utmanat halva stallet i att dricka sa nu var det ju upp till bevis. en av bartenderna skulle supa mig och felicia under bordet vilket han inte lyckades med fick vi hora dagen efter.
dock inget jag minns da vi drack minst lika mycket tequila och sprit som dagen innan. korde massa drinking games som vanligt och rocka pa. utmana "staff:et" i tequilarace som jag tror aldrig blev av.
hade tydligen vart pa javligt bra humor och lovat att jag skulle med ut men sen bara forsvunnit, tydligen gott och dackat.
felicia likasa, haha hon hade aven lamnat liteeee spar, hahah usch. det var den kvallen!

sista dagen var ratt mulen och gra sa man lag mest och sloa och gjorde ingenting. vart lite avskedsdrickande framat kvallen eftersom vi skulle ta bussen hit mot Ecuador. korde lite kortspel som man regera i och drack nan tequila, bjorn borg style saklart! gjorde ett sista fint avsked med vart meddelande pa whiteboarden, hahahah!! undra vad som hande med det? ;) haha!!

PERU VAR GALET.

nu har vi iaf varit har i Ecuador och Guayaquil 2 natter. spenderat bada kvallarna pa bio och sett 2 bra filmer :)
tjockat som vanligt med mc donalds, pizza hut, lösviktsgodis!!! och massa popcorn.
imorgon aker vi ut till Galapagos i en vecka, ska bli spannande!
ar en kryssning pa 5 dagar mellan lite öar och sen 2 dar pa en ö. lar bli ett aventyr :)

nu ska vi hitta pa nat att gora resten av dagen, sen kanske det blir bio ikvall igen? mysigt ju!
puss och kram.

                                               
                                                                               Loki Del Mar

Peru, vad ska jag saga?

fest 10 av 15 dagar och mer hade det kunnat bli om det inte vart for nagra nattliga bussturer.
haha och inte var det nagra mesfasoner heller, stupfull varenda kvall i stort sett.
en enda lang dimma...

vi hade 4 natter pa Loki i Lima, tog det lugn forsta och korde sedan pa en 3-dagars.
orkar inte gora nagra storre utdrag om festerna nu, bland annat for att det varit alldeles for manga sedan dess :P
vart i alla fall drinking games varje kvall, har lite filmer fran kvall 2, hahahaha anytime fuck... no words.
forsta kvallen drog vi ut pa klubben Help!. trangde oss fore i kon sa vi kom in fort for att starta var jakt.
kande oss lite for nyktra sa borja svepa tequila efter tequila. har sakert druckit nagra liter tequila i Peru, det gor susen!
fick nan efterhangsen javel efter sig, verkade trevlig fran borjan men utvecklades till ett monster. AJ! haha hamnade pa ett bekant stalle dar kvallen avslutades med att jag dacka for mig sjalv i en lyxsang.

kvall 2, kom att bli den roligaste, hahahha! vet inte vad jag ska saga om kvallen forutom att det var javligt kul! drog hur mycket drinking games som helst och kvallen blev lang. shotta tequila och fula pa som fan. efter drinking gamesen drog jag och felicia pa varsitt hall, jag hamna i baren och fick i mig lite mer tequila och felicia korde sitt eget race, haha skona kommentarer fran den kvallen.. ar lite smasvart under kvallen och det kandes som att tiden rusa ivag, ut tog vi oss aldrig men det kvitta. en minnesvard kvall, tror vi gjorde vara avtryck pa hostelet. detta var fredag den 13:e, jesus var med mig.

sista kvallen hann knappt starta innan den var slut, hahhaa. vi tog avsked av vara "foraldrar" fran england, trist saklart.
sen korde vi igang kvallens drinking games igen. shotta tequila som vanligt. efter ett tag vart vi lite fooor manga i spelen sa vi fick kora drinking games runt pingisbordet, hahah! stord som man var fuska man sig till att fa dricka och det var inte att dricka vad som helst. FY IN I HELVETE!!! en halv kanna blandat med sprit, smoothie, rom, whiskey, olika drinkar osv osv. vad var inte i den dar javla blandningen??!!! smaka skit men man maste ju visa vad man gar for.... suck. har aldrig druckit nagot sa vidrigt i hela mitt liv och lar antagligen inte gora det heller. aven om jag tog stora klunkar var jag tvungen att ta andan, usch usch usch. direkt efter den vart jag tvungen att svepa en till blandning sa att kvallen sluta som den gjorde forvana nog ingen. felicia har aldrig sett mig sa fick jag hora dagen efter, folk fundera pa att ringa en ambulans och aven om jag inte minns nagot av det hade jag vart helt promt pa att jag skulle inte sova - jag skulle ut och festa!
hahah sa full har jag nog inte vart pa hela resan, men dom fick mig iaf i sang till slut. storsta fragan ar, varfor kan jag inte spy under den har resan?! hade vart enklast sa.

dagen efter vart det sista besoket av de dagliga pa mc donalds och aven fika pa starbucks. pa eftermiddagen begav vi oss mot busstation for att bege oss till nasta partyplace - Loki i Mancora.

Mancora tar vi i nasta inlagg, hinner inte mer nu.
PEACE

finner inga ord.

hinner inte skriva sa mkt nu eftersom det ar lang vanteko pa datorn.
tankte iaf saga att jag lever, konstigt nog.
finner inga ord for att beskriva vara dagar i Lima.
det blir bara varre och varre!


vi lever vart rockstar liv helt enkelt, festar for en livstid...


kommer med en langre recension senare men vissa saker som hander i Lima stannar i Lima ;)

Crazy Cuzco.

vart ska man borja?
vara dagar i cuzco var galna, totalt sinnesjukt kula fester!!!

men vi borjar med det mindre roliga, Machu Pichu. visst det var javligt coolt, nice vy och laget inkabyn ligger pa ar otroligt. mitt uppe i bergen, undangomt och omgivet av regnskogsbekladda berg.
vi klev upp 5 pa morgonen for att vara dar vid soluppgangen men det gick inte riktigt som vi tankt oss.
vi gick lite fel och borja bestiga ett berg i hopp om att fa en bra utsikt over "byn". traffa nan spansktalande gubbe som sa att vi gick pa ratt vag i nan timma tills han till slut hitta en karta och... "oops, vi gick fel". det var bara att vanda och vandra tillbaka, haha suck. det var ju inte en enkel vag att ga heller, har fan traningsvark an... och flip-flopsen pajja sa dar gick jag barfota, haha det var en syn det.
till slut kom vi iaf ratt och fick se "skiten" och det var val nice men da var vi sa trotta sa vi orka inte bestiga det berg som man egentligen skulle. vi fick iaf en bra utsikt fran ett hall och vandra omkring dar ett tag innan vi akte tillbaka till byn och kaka :)

dagen efter vi kom tillbaka till Cuzco var det iaf dags for fest igen :D var ett gott gang som drack, tog lite mer snygga kort och fula pa. skrev lite meddelanden i vara hander, som fungerade valdigt bra, haha! sen bar det ivag till samma gamma goda klubbar, roots och mama africa. det ar mellan dom vi pendlat under festerna i Cuzco. tror vi hann bli ratt okanda genom att dansa pa baren varje gang osv, hahah!
drack iaf annu mer ute pa klubben och vart ratt smashed. jag och felicia kom ifran varann och jag hitta na lirare att hanga med. minns inte hela kvallen men dagen efter fick jag da se bilder av mig pa baren och hora att jag klattrat som en apa over baren och hos dj:n.. haha suck! sluta iaf med att man for hem och muta vakten med pengar av nagon rolig anledning, haha. storde rumskamraterna skulle jag tro, utom felicia som sov som en stock, haha. forlat ferran for att jag var sa sjalvisk med julklappen till dig, hahaha ;)

vakna iaf upp morgonen efter och var ungefar.. " vad hande?" samma sak for ferran, haha dagen kom att bli javligt rolig, skratta i stort sett konstant! hitta iaf lite bevis och bilder pa vad som hant kvallen innan, hahah. det var nog fler an oss som visste vad som hant ocksa, haha fick lite roliga blickar och skratt. men kul maste vi ha haft iaf vad jag minns ;P

vart aven fest denna kvall, varan sista i Cuzco! michelle och celeste dok aven dom upp sa vi fick traffa dom, sista gangen den har resan? :( men dom drack inte sa vi fick ihop ett annat gang.
korde hart som fan, 50/50 groggar.. en javla massa roliga drinking games! nar alla borjade bli wasted drog vi ut pa de vanliga klubbarna igen. jag, ferran och magikern drog upp pa baren det forsta vi gjorde. dar borja det roliga...
fiska upp jordgubbar fran baren som vi borja skicka fram och tillbaka mellan varann langs baren. via munnen da. haha vi vart en hel del uppe pa baren direkt. jag ar glad som stod ute pa ett horn sa jag slapp skicka till flera till en borjan iaf, haha.. minns att folk nedanfor tog kort konstant, hahah suck! sluta med att det vart en utmaning att fa jordgubben att ga runt hela klubben sa da var man tvungen att ga ner pa dansgolvet och skicka den vidare, hahah.
jag och ferran tappa bort varann som vanligt efter en stund sa jag och magikern drog till andra klubben. aven dar gick man till baren och fiska upp lite lime som borja skickas runt, haha varfor??!!
vart iaf lite show i soffan sen for allmanheten innan vi drog hem till hostelet tror jag. aven den har natten har man saklart lite minnesluckor men javligt kul iaf, hahah :D en magisk natt....

vakna upp av att felicia kom inrusandes i rummet, "klockan ar 6!!!" haha vi hade planerat att aka till flygplatsen kl 4 for att inte missa flyget sa det vart en javla bradska, haha. jag som inte hitta mina skor drog barfota. kommer in pa flygplatsen och gar mot incheckningsdisken da nan gammal goding vander sig om glatt "hiiiii!"... hahahha suck mitt svar blir, "....who are you?" hahha 2 sekunder senare slar det mig, "ooh.. sorry its you.." hahaha suck stackare, skjut mig hur ful man ar!!
nar vi val kommer fram och ska checka in vaskorna ser allt ut att ga bra. da stanger incheckningskillen sin disk och ber oss komma till sidan, haha. "how are you? you're not able to fly, you're too drunk.. and please put some shoes on.." HAHA!! missa flyget for att man ar for full, det hade vart nat. han tvinga oss iaf vag for att dricka kaffe o ata.
till slut loste sig dock allt och som sist in i planet tog vi oss till lima, men det satt javla langt inne. HAHAHA what a day.

har i Lima bor vi iaf pa Loki hostel igen och det verkar nice. gav lite fina kommentarer det forsta vi gjorde sa tror redan alla fattar hur vi fungerar. hahah vanta bara till forsta festen ;)
nu ar det dags att ata burritos och guacamole har pa hostelet, mums!

over and out.

Viva Peru

tack gumman for stylingen av bloggen, behovdes verkligen, haha :) jag ar nojd!

anyway, har ju hunnit handa en hel del sen senast men inte sa mkt fest och sana saker som ar roliga att lasa om, haha ;)
saltokenturen var iaf svinbra och vi traffa ett engelskt par som vi rest tillsammans med till och fran sedan dess. ar just nu med dom har i Peru och Machu Pichu som vi ska till imorgon.

sen var vi nastan en vecka i La Paz, huvudstaden i Bolivia. dar motte vara gamla vapendragare fran Rio upp oss, Celeste och Michelle. vart lite fest, varav en gick lite snett da jag blev utkastad. ett litet fragetecken varfor, hort bland annat att jag kasta en stol mot nagon? god knows, haha. sen gick vi pa tur i fangelset dar vilket var lite wierd men samtidigt intressant. lite som fangelset i tredje sasongen av prison break over systemet kandes det som.
vi bika aven ner for varldens farligaste vag vilket var en adrenalinkick! stup pa 1,5 km en meter ifran en ibland, laskigt...
men vi overlevde uppenbarligen, woho :)

sen tog vi oss upp till ett litet stalle som heter Copacabana i norra Bolivia och stanna dar 2 natter innan vi sa tack och adjo till Bolivia och begav oss till Peru och Cusco. sammanfattningvis om Bolivia sa var det smutsigt, ratt otrevliga manniskor och javligt tjorvigt vad galler det mesta. antingen hade vi val bara otur eller sa var det inget land for oss. ingen favorit hitills av de lander vi besokt.

Peru kanns hitills iaf valdigt bra, Cusco ar vackert och hostelet vi bor pa dar gillas skarpt.
igar var det iaf feeest (drf jag skriver.. haha)! tillsammans med nagra australiensare som vi mott bade i Uyuni och La Paz sa tog vi hostelbaren till en ny niva, haha. drack som fan, spela drinking games saklart och tog en javla massa roliga bilder. eller det var val framst jag och en grabb till, hahaha. tror det var nagot magiskt eller ar just nu med min kamera for alla bilder jag tar blir klockrena i stort sett, haha! jag lovar att de kommer ut snarast mojligt for allmanheten ;)
lite sma minnesluckor av kvallen, kandes som att tiden gick valdigt fort pa hostelet.
felicia spydde iaf och gick och dacka. jag tog mig ut till nan nattklubb, med vem minns jag inte, haha. drog runt dar sjalv och traffa folk fran hostelet hela tiden. efter ett tag hitta jag iaf mitt "kap" for kvallen och tillsammans drog vi upp pa baren och dansa, HAHAHA! lovar infor hela klubben, vart som en scen mitt framfor och ovanfor hela klubben, hahah. direkt man klev upp vart det fett med jubel och folk borja ta kort fran hoger och vanster??! kande mig som en kandis for nan sekund, hahahah minns att jag gjorde mindre fina miner till dom kameror jag hann se. javligt kul var det iaf!
minns inte riktigt hur lange allt holl pa och vad man gjorde sen, drack som fan iaf.
tog mig hem och slumra i fel rum, haha!! vakna iaf upp och tog en "godmorgon"-bild kl halv 8 det forsta jag gjorde, hahah suck! tog mig till frukostbordet och borja ata mitt brod och smor i ryckande rorelser, haha fan vad man var stord i morse.... fick iaf sallskap av nagon amerikan som just anlant till hostelet, tror han ville veta vad for javla psykopat jag var, haha. han fick sig iaf en hel del goda skratt och annu mer skratta jag sjalv.
sluta iaf med att vi fick ta en taxi i snabba ryck for att inte missa bussen hit mot Machu Pichu som gick kl 9, haha det hade ju inte vart olikt oss om det hant.
en helgjuten kvall iaf, helt klart! vi visa vart skapet star vad galler fest.

nu ska vi iaf sova en natt har i en by innan vi tar oss upp sista biten till Machu Pichu imorgon.
sen blir det tillbaka till Cusco och se om hostelet ar redo for en ny FEST, haha.

nu ska jag se vart ferran haller hus, kanske dra en glass om pengarna racker till!
take care at home, ciaaaaaaaaao :D

ÄLSKLING!

Nu har jag fixat en lite finare blogg åt dig där borta. I hopp om lite mer bloggande. I hope you like it! Behöver jag säga att jag längtar tills du kommer hem? jag kommer stå på kallax och vänta på dig. Jag kommer gråta som en nyfödd bebis som ser sin mamma första gången när jag ser min Anja för 100 miljarde gången. Men nu var det ju ett tag sen sist? alldeles för länge. Aldrig mer såhär länge utan att vi ses, lova? jag hoppas iallafall att du får en helt underbar tid där nere nu tills du kommer hem.

I ♥ you.

/S