gästinlägg

visst kommer du i helgen sockerpullan?
SIMSLAN!

måndag

vad har hänt sen senast?
har fått pencillin mot "klockan". var troligen någon form av halsfluss, streptokocker blabla.
jobbat lite i helgen på coop, alltid välkommet.
vart till arbetsförmedlingen idag och lagt upp en ny så kallad handlingsplan, rätt tjatigt.
sen har jag väl umgåtts med den ena eller andra, fulat en hel del med malin som vanligt :)
haha, taxiotto!!! taxichaufförerna är mitt mål, allihop!
nu ska jag chilla lite, tror det blir att åka till malin ett tag ikväll och umgås lite.

kramar!

torsdag

usch, vilken usel dag.
snöstorm ala barnen i bullerbyn. har inte vart med om nåt värre på länge och ändå tvingades man ut.
rasta hunden i svartöstan, fick bli en riktigt snabbis.
kände mig sjuk redan igår och som jag anade var det än värre när jag vakna imorse. börjar ana en klocka likt den i sunny beach! snälla, skona mig från det. tror jag ska ringa till sjukhuset eller nåt, känns inte som en vanlig förkylning. eller så nojjar jag i onödan? känns iaf som att halsen sväller igen helt.

gud vad skönt om man kunde lägga sig och somna ikväll, vakna upp imorgon och....... SOMMAR!
orkar inte med vinter en dag till känns det som.


nåja, nu ska jag halsa mera te! ses

torsdag!

fyfan vilket pissväder det är ute, vad är det för jävla vinter vi drabbats av i år? växthuseffekt.nu verkligen.

är iaf hemma på lunch nu, jobbar 9-19 idag. jobbat igår också, skönt att få något vettigt gjort.
har ju annars flyttat in till malin en sväng, får se hur länge jag får och vill stanna? trivs iaf som hennes sambo måste jag säga. hahah gjort en hel del flummiga och roliga saker dom senaste dagarna/veckan. taco och glödlampa osv, haha malin fattar ;) sovit hemma inatt och igår men inatt blir det nog hos malin igen.

är lite dålig på att uppdatera bloggen måste jag erkänna, har så "mkt" att göra om dagarna. haha, ne men mkt beror väl bara på att jag är allt för lat för att äns skriva.
blir iaf att ta sig i kragen och träna ikväll, börjat äta riktigt onyttigt faktiskt. fyfy!

nu tillbaks till coop, ha en bra dag!

tävling!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

check it out!


        

det ljusnar!

woho, fick just hem ett lönekuvert från konsum norrbotten. 3500 för 5 dar är inte helt fel faktiskt. har räknat ihop allt jag sparat nu och är uppe i ca 11000. shit, läääänge sen jag var så rik, haha! dock så är jag skyldig mamma en hel del pengar. men i mars får jag ju igen det plus ett rejält överskott så det är lugnt. det ljusnar minst sagt på den ekonomiska fronten.

jag satte ut nya annonser för mig och josse till annonstidningen i onsdags. fått napp på flera håll faktiskt! massa som vill ha hundvakt osv. kan nog tjäna in ett antal tusen på alla småjobb, helt klart värt det :)

nu ska jag plugga lite teori, sen ikväll blir det nog att slappa hos malin med gänget. får se vad vi hittar på!
ha en trevlig kväll

onsdag natt

varit lite seg på att uppdatera bloggen sen jag kom hem från söder. ska nog söka jobb där nere till våren/sommaren. faster vill att jag skulle söka på stena line och sen bo hos dom när jag var ledig. kommer säkert vara trist att inte ha kompisar där isf men det är det värt. får ju åka upp och hälsa på rätt mkt!
nåväl, vi får se hur det blir med den saken.

idag har jag haft milda här, tjänat lite pengar. sen var jag och josse till gymmet, hurtigt av oss (var där igår också och blir nog även en sväng imorgon). så skönt när man känner att man är igång!

har även tagit tag i körkortet ordentligt igen känner jag, nu ska det i hamn helt enkelt. har fixat programmet till datorn och pluggat en hel del (jämfört med tidigare iaf). det har gått bra också faktiskt. brukar ju ha rätt lätt för att plugga in saker så det känns som att jag fixar det när det kommer.
imorrn blir det att övningsköra med mamma igen, var några månader(?) sen sist. inte bra att skjuta upp saker. men det ska nog gå väl. ska även ringa körskolan och boka in lite körlektioner så se upp i trafiken, anja is back!

nu ska jag nog läsa lite bok, mig äger ingen. pappa tyckte jag skulle läsa den. tycker om att läsa men ändå blir det sällan av, tror jag har svårt att koppla av eller nåt.

sov gott allesammans!

tvååker

japp, här sitter man nu hos farmor och farfar. alltid skönt att vara här, bli övergödd och bara koppla av. behöver aldrig oroa mig om att gå hungrig, haha det vet alla som vart här. asså galet! blir en hel del extra toalettbesök för att klara pressen på magsäcken ;) haha

igår bjöd pappa på bio i varberg. blev att se leo. den var bra och ganska hemsk, tyckte dock slutet var lite väl hemskt nästan. det skulle inte slutat så tragiskt, men det var väl det som var meningen. alla filmer kan inte sluta lyckligt!

sen idag har vi vart och shoppat lite nödvändigheter. behövde hitta mig ett par nya sneakers och en mp3 och det gjorde jag! en svart slimmad samsung k3 2 gb eller vad dom heter och ett par svarta sneakers, samma sort som mina tidigare. smart drag att ta svarta tänkte jag eftersom jag aldrig lyckas hålla vita skor vita mer än en vecka max. endast 400 kr behövde jag betala, i luleå kostar dom väl säkert minst 700. bra med billiga outlet märkesaffärer som finns här nere. sen hitta jag ett par billiga skor på skopunkten också men dom fanns dock inte i min storlek så kanske kikar vidare efter dom.

sen skulle det bli att jobba imorgon men tyvärr är jag ju inte hemma, hade vart skönt att tjäna mera cash, men det kommer! imorgon blir det istället en liten julafton hos faster eva med den här delen av släkten. speciellt kul att träffa alla söta småbarn och självklart min underbara faster. god mat och lite julklappar, pengar tror jag för min del :D nu ska jag ta en promenad med mp3n, om det inte blåser för mkt.

hejsvejs!


tågresan

nu sitter jag på tåget mot gbg från sthlm. är i södertälje snart. sitter utan linser så ögonen får vila lite. det vänstra som torterades lite mer är ganska rött än medan det högra mår lite bättre tror jag. dock ömmar båda ännu. hoppas det blir bättre snart!

blev att sova på vandrarhem inatt. centralt, fräscht och med frukostbuffé. sov som en stock och käka som ett svin på morgonen. blev inte så mkt mat igår, donken på kvällen endast. skönt att pappa har med sig laptopen och trådlöst bredband så jag kan sitta här och kika runt tills vi är framme. emils mp3 har jag lånat också, ska väl köpa en egen i gbg om jag hittar något som passar. vill ha en lite mer utvecklad, så jag kan navigera bland låtarna på egen hand osv.

nu är vi i södertälje syd, uppe på en bro. (har mkt att skriva..haha) rätt grönt här faktiskt. har nästan inte sett nån snö sen jag kom till sthlm, dom verkar ha haft en rätt ovit jul här nere också. nu ska jag hitta på nåt annat att göra på internet, hmm.. kanske återkommer!

TORTYR!

har torterat mig själv hela morgonen, utan mening. insåg för en timma sen att jag inte hade några linser i ögonen som jag trodde. har typ tagit ut dom inatt vilket jag inte har nåt minne av. så har nu ryckt, gnuggat och petat i ögonen, till och med använt pincett och ryckt i den där hornhinnan eller vad det är? asså SHIT.
vill inte veta hur det hela hade kunnat sluta, hade kunnat göra mig själv blind. SJUK I HUVET är jag, skrämmer mig själv.. GE MIG EN KÄFTSMÄLL!

FY IN I HELVETE

FY IN I HELVETE VAD DÅLIGT JAG MÅR,
baksmälla när den är som värst, plus att linserna torkat fast i ögonen typ så jag inte får sova. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH