kefft

3 dagar irad ej bra det.

I lördags då drack ja mig full men ändå inte full eftersom jag va påtänd. 

Sen på söndagen börja ja redan klockan 10 på morgonen.

Och idag så börja ja vid 16 tiden och idag rökte ja på lite för mycket tror ja..

Fan vad ja känner mig cp i kroppen..

Skakar och känner som domningar och känns som det är någon som styper än och hela kroppen gungar fram och tillbaka brrrrr fan mår skit.

men ja lärde mig nu något också och de är att ja alldrig mer ska röka maja..

Nu har ja lärt mig vad som händer om man röker på för mycket..


inga kommentarer.

Gått på nålar några timmar och vid ett då fick ja för mig att de var poliser ute i trappen som stog och dom gjorde inte något utan dom bara stog utanför min dörr så ja gick runt i lägenheten och hade panik och till slut så drog ja på mig skor och tröja och hoppa över balkongen och sen upp i buskarna och sen iväg i världens jävla fart.
Nu skäms ja bara fan är det som händer med min gärna igentligen?! jaja nu ska ja tvätta av mig all jävla skit sen ska ja gå å lägga mig igen för ja vet ju att det ej står några utanför min dörr..


DAGS ATT FÅ BORT SKITEN

dags att göra något åt denna allt mer urspårande trenden med reggae! när man själv har ett genuint intresse för reggae tillsammans med många andra känns det inte kul när varenda liten/stor pojke och flicka går runt med olika accesoarer, kläder (whatever!) med "röd, gul, grön" eller andra motiv man förknippar med reggae och tror att det ger dom status. okej, dom som verkligen har det där intresset för musiken eller rastafarikulturen av något slag. men garanterat att minst hälften gör det just för att det är trendigt just nu och det börjar fan i mig spåra ur. det är fult! känns som att dom flesta som har det där stora intresset oftast inte bär allt för "reggae" förknippade kläder osv. det har man inget behov av. är ju nästan så man själv skäms om man på något sätt visar att man gillar reggae. det börjar bli "fjortis" att gilla reggae. från och med nu kommer jag inte kunna hålla käften tror jag, det stör mig något så otroligt. nästa gång jag ser någon med dessa färger eller liknande och jag har tid kommer jag gå fram och fråga rakt ut varför han/hon bär kläderna den bär. om det är ett par stora mjukisbyxor med röd/gul/grön t ex. SUCK säger jag bara. sen känns det som att många ska tävla om vem som lyssnar på mest udda reggae och vem som kan mest osv. WOW, alla kan söka sig till kunskap. vad som egentligen räknas är att den som bär dessa kläder ska stå för det också. sen att det är coolt att röka hasch och knarka av olika slag vet väl alla vid det här laget? därför jag inte orkade ta upp det, SUCK - ännu mer suck. det är äckligt, slitet och otroligt stört. allt annat än coolt och hälsosamt.  


jag säger det igen. jag kanske inte har ett liv, men jag har en framtid. tänk ett steg längre!

nu är det dags att kolla upp ett visst nummer som lär bli flitigt använt. DAGS ATT FÅ BORT SKITEN!

måndag 12/5

idag jobbar jag 16-21. skönt att ha haft sovmorgon! jobbar sen 5 dar till den här veckan, varav 2 långa dagar i helgen. nåja, man lär väl överleva dom också.
annars har jag ett sånt grymt outhärdligt jävla sug att dra utomlands NU!
just nu anar jag dock att det kan bli att sitta här i luleå hela våren, sommaren och hösten innan jag äntligen får komma iväg! får väl tänka så att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. har jag klarat mig hela vintern så bör jag väl klara en sommar också? haha, nästan lite hemskt hur bortskämd man är med att åka utomlands.
van att åka flera ggr per år! men det är ju ens största intresse, finns inget bättre.

helgen har varit rätt lugn som vanligt nu för tiden, haha. sovit hos sara båda dagarna! igår var jag även en sväng med neshti och sethi. haha, så jävla kul att snacka gamla minnen. hahaha blev många skratt!

nu ska jag.. vet inte vad jag ska göra faktiskt.. kolla tv, nån serie eller kanske spela sims? plugga teori?
jag får se, först ska jag iaf ringa körskolan. förra körlektionen blev ju uppskjuten pga coopish!
vill ha körkortet nu!

saknar min faster om nån ville veta, haha. så skönt och kul att vara där faktiskt, även om dom bor ute i skogen.
nära till det mesta iaf och total uppvaktning. ska fråga pappa när vi drar dit nästa gång.

peace out