the party is in you!

hahahahha, för härligt allt utvecklar sig, det blir bara värre och värre!
malin vet vad jag snackar om, dissen till ken ring, byz. HAHAHAA!!!!!

ikväll är det ju FEST såklart, telefontricket x100 (se upp!) och spagetti dansen! haha kommer bli bäst.
vi får väl se vart kvällen tar oss, med rätt mängd alkohol i kroppen blir det nog inga problem!
morsan vet hur det fungerar, haha hon har tydligen vart och köpt alkohol för några dar sen men gömt för mig, HAHA tur det. nu har jag iaf en whisky och en halv absolut vodka. bör väl klara mig!


HOLLA at me if you wanna be in, or be OUT.
hahahah, PEACE!

ruff than tuff

tung låt lyssnar jag på nu, sons of gaïa - ruff than tuff. sitter vid emils dator så man har ljudsystemet vilket tar musiken till en helt annan nivå kan jag lova. skulle kunna sitta här i flera timmar och göra absolut ingenting!

helgen vart tuff faktiskt. mycket ståhej som sagt, fick knappt en lugn stund men det var ju mitt eget val. att inte jobba var ju knappast ett alternativ. festen vart här i huset, eller förfesten. vi blev några tjejer, ferran kom också efter ett tag, kul! ett antal shottar senare tog vi oss ut på olearys, haha strulet var det bästa under hela kvällen. blockera dörren tsm med malin ;) haha lite last year kan man säga! sen for vi hem och myste ihop hos malin, sov väldigt gott den natten.

dagen efter blev det en traditionell "walk of shame", bilder ser ni på malins pixbox, haha!
sen vart det ju jobb resten av dagen och kvällen.

idag har jag också jobbat, fast på dagis. barnen börjar ju känna igen en nu. förr har jag inte varit överförtjust i barn. jag har ju aldrig haft nåt emot dom så, men har inte sett nåt kul alls i att leka eller umgås med dom. men känns nästan som att man längtar tills man kommer dit nästa gång, haha.

nu ska jag chilla vidare här vid datorn tills huset befolkas av mamma och emil som kommer från jobben.
hoppas ni har en trevlig kväll!


tough week!

bra att någon underhåller min blogg när jag själv är lite lat vad gäller saken. sen finns det väl ingen som läser heller och jag har inte så mycket intressant jag orkar framföra här.

har jobbat hela veckan förutom torsdag och ska jobba hela helgen vilket känns riktigt skönt! har ju börjat få vikariera på dagis också, josses mamma har fixat in oss där lite lätt. ska anmäla mig till vikarieförmedlingen nån dag så kanske man får ännu mer dagisjobb. rätt lugnt att vara med alla små barn hela dagarna =)

annars är jag riktigt sugen på fest imorrn och det lutar väl åt det hållet också. jo jag ska jobba på söndag, men först klockan 3 på eftermiddagen så tills dess ska jag väl hinna vakna hoppas jag. 
har jag tur kanske man får ta huset imorrn och isf smäller det rejält! 

nu ska jag gå ner och kolla vem som kom hem och se vad jag kan fixa för morgondagen!
sen är det läggdags, måste orka med allt ståhej imorrn.

godnatt!