hård dag

hann bara sova ca 3 h inatt. kom i säng väldigt sent o sen ringer coop väldigt tidigt. "hej, kan du komma o jobba?" jag minns inte vad jag svara, men fick iaf somna om i en halvtimme innan jag skulle upp. haha bäng som jag var hann jag under den halvtimman drömma om en hel dag på coop, haha arbetsskadad allready.

tog mig iaf iväg till jobbet, tror jag gått o sett ut som ett levande lik men vem bryr sig. jobbat 10-19, sen hem o chilla resten av kvällen. knappt orkat stå upp. blir nog sängen snarast.

imorgon tänkte jag ha en väldigt nyttig dag och göra massa viktiga saker. först sova ut ordentligt, sen träna tidigt. plugga mycket körkortsteori, kanske baka. sen blir det väl kanske att umgås med gänget någonting hoppas jag. och om snart 2 dar är det nyårsafton, trevligt att festa tillsammans med alla tjejer o kanske lite fler. vi får se vilka som dyker upp helt enkelt, jag lär hur som helst "dyka ner", haha ;)

sov gott allihop!

MITT 2007

inte ofta jag fyller i såna här listor, men i brist på annat att spendera tiden på så varför inte. Sen glömmer man säkert en hel del såklart.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säkert en massa. Det som jag kommer på närmast är att jag rökte/snusa någon gång. haha usch, äckligt!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Brukar inte ha nyårslöften och tror inte jag hade det i år heller. Men inför nästa år ska jag nog komma fram till nåt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen av mina närmsta, men vissa bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och tacksam är jag för det.

5. Vilka länder besökte du?
Mest har man ju vart runt i Sverige. Men annars Spanien, England, Turkiet och Bulgarien. Kikat över till Finland vid behov av alkohol också, haha.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?!
Svår fråga. Lite mera äventyr & att uppleva nya kulturer, vilket troligtvis kommer 2008.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?1
1. Studentdagen 2. Min födelsedag, HAHA. 3. Hela Sunny Beach resan.

8. Vad var din största framgång 2007?
Studenten och slutbetyget.

9. Största misstaget?
Svår fråga. Ett stort misstag skedde i samband med resan till Turkiet.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har jag nog varit men inte mer än vanligt. Blev läskigt sjuk i Bulgarien, haha shit asså "klockan". Är dock för det mesta ganska frisk och skadefri tack och lov.

11. Bästa köpet?
Köpte massa fint och snyggt i London men reggaetröjan måste ju vara nr 1 helt klart. Sen all alkohol, haha.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Förutom alkohol, resor.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Väldigt många "happy moments" såklart. Alla mina vänner, familj, hundar.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Vart ska vi börja? Hector Al Father - Rumba, Fedde la Grand - Put your hands up for "ditrit", Alex Gaudino - Destination Calabria, Ison & Fille - FAKKA UR, Carol Cool - Upside down, Soldiers of Jah Army överhuvudtaget osv osv. Haha det är många fler!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svårt att säga, rätt jämnt tror jag. Kommer både glada och ledsna dagar varje år.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med Sara (trist att du bor en bit bort, saknar dig!) och Neshtiman. Självklart önskar jag att jag rest mer men samtidigt har jag varit lite ekonomisk. Önskar även att jag tränat mer, haha.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Om jag ska vara smart så är det att jag skulle druckit mindre alkohol, men näe ändå inte. Kanske att jag "allmänslöat" lite för mkt.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen. Trist att inte fira med släktingar i år, men det kommer.

19. Blev du kär i år?
Nej, inte bokstavligt talat.

20. Hur många one night stands?
No one, no one.

21. Favoritprogram på TV?
Kollar väldigt sällan på tv, därför har jag väl inget?

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ogillandet har vuxit sig starkare mot vissa iaf. Finns verkligen riktiga idioter här i stan som inte är värda att nämnas vid namn.

23. Bästa boken du läste i år?
Shit, vet inte om jag läst en hel bok i år. Möjligtvis någon i samband med skolan. Det blir ett nyårslöfte till nästa år, läsa mer böcker än 2007. Det är ju kul om det är bra böcker, även lärorikt.

24. Största musikaliska upptäckten?
Hm, haha techno möjligtvis? Kan vara riktigt nice att festa till måste jag erkänna. Annars är det väl diverse reggae.

25. Något du önskade dig och fick?
I julklapp eller i största allmänhet? I julklapp ja. Annars vet jag inte om jag önskat mig något, men det fick jag säkert.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Hm, vet inte. Inte i julklapp iaf.

27. Årets bästa film?
Hm, kollar inte så mycket film faktiskt. En bra som jag har på minnet är Step Up och sen Human Trafficking. (tror inte den kom i år dock)

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Vad gjorde vi inte? Umgicks med Neshtiman, hade pappas lägenhet för oss själva i Stockholm. Resten är en historia i sig, kul hade jag iaf, HAHA!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja säkert, men jag nöjer mig nog med hur det har blivit.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
SLAPP!

31. Vad fick dig att må bra?
Alkohol (halvt ironiskt), musik, resor, sol, vänner, familj och alla nya människor man träffa.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jacob Hemphill var jag ruskigt sugen på under URF.

33. Vem saknade du?
Har saknat vissa vänner till och från, annars vet jag inte faktiskt.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Många i Bulgarien, några under URF. Men bäst var nog Lena och Sören i Turkiet, shit vilka underbara människor!





lite bilder jag hitta på datorn från det gångna året, MINNEN!



tisdag

nästan ett år kvar till nästa julafton då. känns rätt skönt, slippa se en massa överstressade människor. i år var första gången någonsin som vi i familjen fira jul hemma helt ensamma. mamma jobba ju så vi kunde inte svika henne. julstämningen var väl inte riktigt närvarande men det var skitsamma. julafton är lite överskattat, rätt långtråkig dag som sagt. blev god mat och lite klappar. pappa bjöd på dyrdyr kubansk rom under julklappsöppningen, den smaka må jag säga! fick iaf lite presentkort, underkläder och nå små skitsaker. släktklapparna kommer senare men har redan ringt och sagt att jag bara vill ha pengar så det blir ju inte så spännande, dock välbehövligt.

när själva julfirandet var över så drog jag iväg till tjackmy. där blev det umgängessup endast oss emellan. lite "skitsnack", massa telefonsamtal och ett gott rus, sen blev det sängen.


idag har varit en "göra-absolut-ingenting" dag. skönt med sådana dagar ibland. har inte varit ut genom dörren än. sett pearl harbor ännu en gång, men den är ju riktigt bra så varför inte. käkat massa frukt och myst på!

har nyss provat lite kläder, inför nyårsfesten. tänkte klä upp mig för en gångs skull. haha har blivit så SJUKT slö när det gäller sånt. även när det vankas fest så slänger man på sig det som ligger närmast, bara det ser någorlunda okej ut. har inte heller sminkat mig ordentligt en enda gång sen i somras. sist jag använde t ex foundation var nog i augusti, haha. SLÖ är bara förnamnet. prova iaf mina underbara rosa high heels jag köpte i london i våras. bara använt dom några enstaka gånger just för att jag är oftast för bekväm eller så är man för full när det väl är dags att ta på sig skorna, vilket gör det omöjligt att få på sig dom. till min glädje kändes dom mycket "bättre" än vad jag vill minnas så just nu lutar det åt dom på nyår. haha men sen vet jag ju vilken fylla det planeras, så vi får se hur det blir med den saken. prova även någon klänning och lite annat. inte riktigt säker på vad det blir, funderar på att försöka ta mig in till stan någon dag här under rean och kanske fynda något läckert.

nu måste jag ut med mina vovvar en sväng, ha en trevlig kväll!


nu är det jul igen!

aa faktiskt, åren går fort..
har just varit ner och slagit in lite paket med pappa. enligt klapphögen är det emil som varit den snälla i vår familj det här året, men tror den ljuger lite faktiskt. jag får mina dyra klappar separat, före och efter. ljudsystemet/högtalarna (vad det nu blir) ska inhandlas så fort mellandagsrean tar vid, det är ett måste.

annars har dagen (och gårdagen) bestått av ganska mycket stress vilket jag inte tycker om. sprungit som en tok över hela stan för att hitta lite julklappar. meningen var att köpa endast till familjen i år men råka snubbla över ett passande paket till jossan så kändes lika att köpa det iallafall. jag gillar julen samtidigt som jag inte gillar den. alla kan vi ju medge att när man kommer upp i åren lite så är julafton för det mesta ganska långtråkig. en enda lång väntan på mat och klappar. kalle anka ger en ångest på alla sätt och vis. man "måste" se det bara för att det är en tradition och medan man kollar så är det så jävla tråkigt så man halvsover och väntar på att det ska ta slut. varje minut känns som en timma, minst. vill inte säga att en hemsk dag väntar imorgon, det blir alltid en del mysiga stunder på julafton. men i år ska vi fira hemma, mamma jobbar till 19 minst, och det lär inte bli så hög julstämning. roligaste blir väl att se om de blir nöjda med mina julklappar. själv har jag 3 att öppna, ganska platta allihop. gissar på något presentkort och kanske nåt klädesplagg? skönt att inte ha så mycket julklappar, skönt att inte känna sig alltför bortskämd faktiskt. mina föräldrar kan lägga pengarna på något viktigare tycker jag, unna sig själv en resa. det är dom värda :)

måste även hinna med att köpa någon julklapp till mina fyrbenta älsklingar för dom är så söta och ger en så mycket glädje! kan faktiskt inte riktigt tänka mig hur det är att leva utan hund, tomt skulle det kännas. 
nu ska jag nog ner och kolla hur det går med julmaten som pappa fixar, gröt och julskinka, mums. 

ha en trevlig julafton, GOD JUL! 


image3
bosseeeee önskar alla en god vit jul!

freaky friday again

godmorgon!
vakna av att mobilen ringde. hehe, jag är ju inte svårväckt. hörde den ligga o vibrera på andra sidan rummet, det var iaf coop. var många sjuka idag, så istället för att börja kl 17 så får jag börja redan 11. hehe 11-21, ett nytt monsterpass! men vad gör man inte för pengar nu? :)

ska ner o äta en REJÄL frukost så jag får en bra start på dagen. den kommer nog flyta på rätt fort hoppas jag. cashen kommer rulla in.
ha en trevlig dag!


torsdag

dagen har varit ganska tuff faktiskt. vakna o var gudomligt trött, inte kul alls att behöva stiga upp även om jag hade sovmorgon. hann inte äta frukost så som tur var fick vi julbord på jobbet, det var faktiskt jävligt gott! massa paradischoklad till efterrätt gjorde det inte sämre. haha sen var kvarterskrogen in o handla, kommer väl bli tal om "tjänster & gentjänster", HAHA ;) var för ovanlighetens skull även två riktiga "10-poängare" in o handla. dom behövde hjälp med att hitta nåt, men det kunde jag inte ge dom. hade kunnat ge dom nåt annat i ersättning för den dåliga hjälpen, haha faktiskt. gott lukta dom också, kanske lite för mkt parfym, men jag klaga inte..

nu är jag hemma på en kort "lunch", ska jobba till 21 istället för 19. dom behövde extrafolk ikväll o jag jobbar gärna. tror även det blir jobb imorgon kväll, fetnajs :) nu måste jag börja glida tillbaka, hoppas det händer något mer trevligt. kika förbi vettja!


onsdag

dagen har rullat på rätt fort tycker jag. jobba 7-13 som sagt. rätt mkt att göra så det gick fort! efteråt var jag hundvakt o sen blev det träning. fullspäckat schema alltså.

har kommit fram till att jag behöver ett par nya högtalare till datorn snarast. behöver min dos musik varje dag för att må bra. så fort emil försvinner ut genom dörren blir det ju att springa till hans dator o softa gärnet. lagomt avis på hans ljudsystem. måste ha!

nu ska jag chilla ett tag till, sen blir det sängen. jobb 11-19 imorgon, kommer ta upp hela dagen helt enkelt. nåja, cash is still cash!
må gott allesammans!


another tough tuesday

godmorgon!
tisdag igen, shit vad veckorna går fort alltså. julafton om 6 dar? känns inte så. har inte köpt en enda julklapp, vet inte om jag ska köpa någon heller? blir väl något enkelt till familjen, vet bara inte vad. allt känns så tråkigt. har ni någon bra idé så kom gärna med förslag. kanske bara gör en storstädning medan de är på jobbet o sen även om jag inte är bästa kocken gör en ordentlig julmiddag osv. det tror jag iaf dom skulle uppskatta mer än någon onödig liten present.

nåväl, chefen väckte mig idag. ska jobba 14-19, nice! sen skulle jag få jobba imorgon o torsdag också. skönt att tjäna cash. måste ta mig till svartöstan snart o rasta en liten byracka där. tror det får bli bussen dit o kanske gå hem. går fortare så, hehe.

nu är det dags för frukost för mig o mina vovvar!
ha en bra dag.


dagen har flytit på riktigt bra faktiskt. blev att ta hand om milda istället för tzuni, ska ha henne imorgon också. jobbet gick rätt fort. roligaste som hände var väl att afghanen var in o handla, haha. åt middag hos josse på rasten, gött! efter jobbet blev det hem, packa väskan o fara iväg till gymmet! dags att ta sig i kragen helt enkelt.

imorgon blir det hårda puckar, börjar jobba redan 7. ändå skönt att sluta tidigt så man hinner göra annat under dagen! måste in till arbetsförmedlingen också en sväng. sen blir det tidigare träning imorrn så man kan ha en soooft kväll framför tvn/datorn. så ser mitt närmsta dygn ut på ett ungefär.
strax är det dags för sängen!
godnatt :)


YEEEEEEEEEEEEEEEEEES! NYÅR BLIR HEMMA!
tydligen någon som avbokat eller nåt för nu fanns ungdomsbiljetter 1 jan till sthlm. fan va nöjd & nu är det bokat. så nu finns inget som stoppar att den FETASTE nyårsfesten kommer äga rum i mitt hus & där med basta!

WOHOOOOOOOOOO FEEEEEEEEEEEEEEEST! like last year ;)

måndag

godförmiddag!
härliga vi är. jag o pappa har råkat boka sthlm-luleå istället för tvärtom när jag ska ner 1:a januari. haha går inte att ändra heller så det får nog bli en extra resa någon gång nästa år. man kan boka om datum iaf. nu är bara problemet hur jag ska ta mig ner istället? finns inga ungdomsbiljetter kvar. kan välja mellan sittplats på tåg, vilket inte känns allt för lockande, eller att ha is i magen o chansa på en sista minuten/flygliftning. haha ett högt spel att spela. ska nog ringa o fråga hur det brukar se ut efter nyår. just nu fanns det iaf ganska gott om plats men det är ju 2 v kvar så :s

jaja nu måste jag ta en dusch, fyfan vad smutsig jag är!! haha


tror jag kollade rätt tidigare under dagen & då fanns sittplatser på tåget kvar men när jag sen var in på eftermiddagen så var tydligen allt slut. SUCK! nu ser det ut som att jag får fira nyår "ensam". känns ju iaf så. hade ju velat fira med alla tjejer här uppe, men icket. måste nog åka ner 29:de eller nåt. får se om jag åker hela vägen till gbg eller om jag stannar i sthlm. troligtvis blir det väl sthlm. får väl skåla på tolvslaget med någon annan ensam hemlös stackare! försöka förgylla deras nyårsafton. någon måste ju göra det!

annars vart det en lätt umgängessup med jossan ikväll. lite whiskey är alltid gott. nu har hon dragit vidare mot tuna så jag softar här för mig själv. ska ut med vovvarna en sväng nu.

sov gott!


min blogg är under konstruktion som ni kanske ser.

silly saturday

orkar inte sammanfatta kvällen själv igår så därmed hänvisar jag till malins blogg, malinniska.blogg.se
HAHAH freaky var det iaf, på sitt sätt. all inclusive-festen var ett fiasko, tur att det var JULREA på shots & öl på kvarterskrogen, hahahah jag säger bara, freaky friday every friday!

idag blir det väl silly saturday. tror det blir gänghäng av något slag, g-unit. kanske film eller sällskapsspel, vi får se.

förresten fick jag jobba redan igår. fick betalt från 14-19, även om jag egentligen skulle jobbat "gratis" till 17 pga min praktik. så det kändes ju bra! chefen skulle höra av sig på måndag igen, kanske jobb på tisdag. tills dess äre chiiiill, fan va skönt :)

nu vet jag inte vad jag ska göra, men något blir det. PEACE


freaky friday!

julmust + wkishey fungerar riktigt bra måste jag säga!
haha jag o malin fixa vår egna lilla förfest här hemma, sprängde mina högtalare så dom börja brinna?
nu är det lite sup o sen är det fest - all inclusive!!
hoppas det bjuds på mkt, sen får vi se vart kvällen tar oss ;)

FREAKY FRIDAY HAR BÖRJAT!


torsdag

jag måste erkänna att det är väldigt mysigt med jul om man kopplar bort sig från stress o julklappar. jag tycker om stämningen, pyntet, mörkret (vet inte vrf?). en kortare period av mörker kan vara mysigt, haha. dock gillar jag inte kylan o kommer aldrig att göra heller. skönt med sommar året om!

vinterdagarna ser alla ungefär likadana ut. händer väl en del roliga saker på coop då & då, vissa gubbar som är lite speciella o vissa allmänt tröga. efter jobbet blir det ofta träning o sen rätt lugnt. på helgerna slutar det allt som oftast med en flaska i handen o ett härligt rus :) 

har kommit igång med träningen igen efter några dagars uppehåll (nackjävel!). skönt att ta sig i kragen även om det inte alltid är så lockande. om 2 v får man pengar igen, gööött! 

nu blir det snart en god kaffe.
peace!


OBS!
jag o malin har startat nytt företag. JULREA NU! vi söker även nya medarbetare, kontakta oss för vidare information ;)


tuff tuesday

intervjun gick väl rätt bra ändå, fast tror jag borde vara mindre ärlig kanske. haha, "gillar du ordning & reda?". mitt svar blev nåt i stil med ".....aa... det gör jag väl..." haha, i själva verket trivs man i bombnedslag! annars har dagen tillbringats på coop som vanligt. nöjd blev jag när jag fick extrajobb bekräftat, chefen fråga om jag ville jobba på lördag. min sista praktikdag är fredag, så det kändes rätt nice. självklart vill jag jobba! vad gör man inte för pengar? istället för att supa(?) upp pengarna så håvar man in mera!

jag o josse svängde förbi banken på lunchen, satte in strax över 2000 spänn på vårt gemensamma konto o sen hämta jag ut min lön. skönt att se det öka! snart får man ju lön igen :) ska ta mig iväg nästa år, that's it!

efter jobbet har det varit lugna puckar som vanligt. käkat mat, vart ute med älsklingarna, sett fotboll osv. lyssnat på tuff tuesdays, sweeet! varje tisdag, tune in - www.vibes46.com för alla softare där ute, haha.


imorgon kanske det blir träning? tror nacken är fit for fight igen. snart är det väl läggdags för de flesta så då får jag önska er en god natt!


måndag

blev att jobba idag iaf, man kan ju inte vara klen. gick dock o såg ut som en hund halva dagen då jag hade huvudet på sne, haha gulligt. på lunchen börja jag proppa i mig ipren o efter jobbet också så nu gör de inte ont iaf. lite sne & stel är jag nog ännu faktiskt. annars gick jobbet bra, bara 4 dagar kvar nu - SKÖNT. självklart hoppas jag att jag kan få extrajobb sen, men det lär vara endast kvällstid, så då får jag sovmorgon! ska bli skönt att ha ett slött liv ett tag igen, sen får vi se hur länge det blir.

ska på arbetsintervju imorgon igen. lokalvårdare på ngt miljöblabla(?) haha. man söker ju så mkt jobb så när någon hör av sig har man ingen aning om vem det är. tror det är deltid, men vet inte hur mkt? haha, jaja vi får väl se hur det går, ingen idé att förbereda sig.

efter jobbet idag har jag bara tagit det riktigt lugnt. lagat mat med brodern, duschat o vart ut med älsklingarna osv. saknar träningen lite faktiskt. när man inte får träna är man sugen, annars inte, ungefär.


nä, nu ska jag äta nåt o sen blir det nog snart sängen. godnatt!


nackspärr

hahaha seriöst.. visst vi brukar skämta om att man har nackspärr men idag vakna jag o kunde fan inte röra mig. haha NACKSPÄRR bokstavligt talat. hahahhahahaha fan vad stel jag känner mig! o ont gör det som fan, men börjar bli lite bättre nu.. försöker massera lite. hahah får ändå sitta med huvudet på sne för att det inte ska göra ont. hahahahhah NACKSPÄÄÄRR!


jag önskar seriöst ingen nackspärr. har varit handikappad hela dagen o inte tagit mig ut genom dörren. ena sidan är helt bra nu iaf men den andra är STEL. får se om jag kan jobba imorrn, får känna efter på morgonen. nu ska jag nog gå o värma nackkudden igen o sen lägga mig o sova. ingen idé att sitta uppe o tycka synd om sig själv.

sov gott allihop!

nice vibes!

finally friday!
idag har jag varit "sjuk", slöat hela morgonen. tog mig iaf i kragen o träna idag också, gött! nu börjas det laddas inför kvällen, kolla precis in flaskan som ska starta upp det hela. blir väl bara att äta först, sen får josse ta sig hit. fan va sweet kväll det ska bli, äntligen nåt vettigt som händer här uppe. undra vad för folk som kmr vara där? ne nu ska jag ner o laga lite mat o softa med lite muusic!


nice vibes ikv på blackis som sagt, om någon har missat det?

ha en trevlig kväll :)

                       image4


torsdag

gick bra att jobba kväll igår, finns inte så mkt att göra dock så blir lite långdraget måste jag säga. som tur är finns det ju som vi vet lite flummigt folk som härjar på örnäset kvällstid, man kan ju alltid ägna sin tid åt att skratta åt dom. efter jag kom hem blev det sängen rätt snabbt.

börja 10 idag, skönt med lite sovmorgon. dagen gick rätt fort sen, var till tandläkaren. hon sa bokstavligen åt mig att ta mig i kragen, HAHA! hade senast lovat att använda tandtråd för att förhindra hål, hade då början till hål. tydligen så hade "hålen" försvunnit iaf utan att ha använt tandtråden o borstat tänderna endast när jag verkligen kännt mig tvungen. så jag blev rätt nöjd. tydligen har jag väldigt bra salivavsöndring, tackar för det. dagens ros till mitt saliv!

sen fick jag veta att jag ska få lön för att jag jobba igår, man får ju inte praktisera kvällstid. nöjd blev jag! klagar inte över sovmorgonen, sen färre timmar o extra lön på det! fick även nyss veta av mamma att regeringen inte fick sänka bidraget till oss som redan är inne i vår praktik, inte innan nyår iaf. det betyder att jag den här månaden kmr få gott om cash faktiskt. kmr ju även få en del av de hundarna vi rastar varje vecka. satsar på att ha 10000 efter jul, vilket inte lär vara omöjligt alls. att ha så mkt pengar är väldigt ovanligt för att vara mig kan jag ju säga ;) NÖJD är dagens ord, ska somna med ett leende på läpparna.

efter jobbet blev det träning med jossan, skönt att ta sig i kragen! blir nog imorgon också :) sen har jag bara chillat rejält, kollat lite fotboll. snart blir det sova! måste vara utvilad till imorgon. NICE VIBES i svartöstan, ah vad underbart :) BIG UP!

sov goooooott för det ska jag verkligen göra!


onsdag

skönt att ha sovmorgon även om jag inte förvalta den på bästa sätt. kunde inte somna om efter halv 10. sen blev det att promenera hela morgonen känns det som. först ut med sina egna hundar. sen tänkte jag cykla med bosse upp till svartöstan o ta ut hunden där. men låset till cykeln är knas, tror det blir att bita upp det. blev istället tvungen att gå hela vägen. som tur var har jag en snäll bror som kom o hämta mig efteråt, hade inte pallat gå tillbaka. sen har jag duschat o letat efter mitt pass. måste ju få ut min lön!

börjar jobba om ca 1 h, ska bli lite spännande. haha ne men skönt att prova jobba kväll. blir nog mindre slitgöra o mer kassa. kanske finns där något gott att äta? ;) slutar iaf 23 o efter det lär väl sängen ligga nära till hands. ingen träning idag heller alltså, vart lite väl mkt vila på sistone. bra att jag tog mig i kragen igår.


på fredag äre dags för nice vibes i svartöstan, soooft det ska bli. ser fram emot det enormt mkt! fick även höra igår att det händer nåt spännande på club magma? nästa lördag. måste kolla upp det lite mer! 

nu ska jag chilla sista timmen, lev väl gott folk! 

måndag

frustration!
mina högtalare sluta just fungera, förhoppningsvis bara tillfälligt men jag anar att dom har gett upp för gott! blev direkt att gå ner till mammsen o säga vad veckans inköp blir. ännu en för tidig julklapp, det gillar jag. går ju inte att sitta vid datorn utan musik.

dagen på coop var väl lik de andra. fast det bjöds på ovanligt mkt uppe i personalrummet. gick dit på en "extrarast" o fann till min tjockis glädje 2 bullängder, frukt, chips, nötter o godis! haha blev en god rast. satt lite i kassan o sen hade jag mest hand om frukt & grönsaker. gillar inte det området egentligen men gött när man börjar bli färdig med sysslorna o kan sitta i fruktlagret o äta sig mätt :)

blev att vara träningsledig idag. kände att jag inte hade råd att åka buss till gymmet, hehe hårda tider. har chillat ordentligt, känns som att kvällen varit hur lång som helst. pluggat lite körkortsteori, men det är groteskt tungt. under tiden man läst en sida har man hunnit gäspa säkert 10 ggr, minst. påminner en om hur tungt det var att gå i skolan o plugga till alla de där feta fysik & historieproven osv. nej usch, tack o lov är man klar med det för ett tag framöver!

nu ska jag antingen plugga lite mer teori, lutar åt att jag inte gör det, eller så blir det kanske sängen. skulle vara skönt att sooooova bort den här vintern!


o nästa år är det softination som gäller, right?

image3

lördag

känns som dagen har varit kort? är kanske för att man sover mkt längre på helgerna. har iaf tagit mig i kragen o tränat, även om jag tänkte vara ledig. men icket :) 
sen vart det nåt pådrag ikväll. josse efterlystes, sluta med att hon var hemma o vi ute o leta, haha flummigt. ne nu ska jag smörja in mig, tända lite rökelse o lyssna på lite ny soft musik jag fått ner.
sleep tight!

btw, hörde en ny låt på vibes46. capleton - the prophet. den var fet, måste fixas!