fredag

hemma på lunch. ätit tacopaj som vanligt, jävligt gott :)
hörde mamma o emil snacka om körning där nere så bestämde mig för att ta mig i kragen så att säga. ringde upp körskolelärarn o fixa så jag kan sätta igång på allvar med teorin nu. det får bli lite av kvällens projekt. plugga teori, hehe. inte det allra roligaste kanske, men det måste ju göras. soft sen när man kan glida omkring med bilen o lyssna på helsoft musik, sweet!

nu efter lunchen blir det kassa tror jag. ska gå tillbaks till jobbet o ha ett fett leende på läpparna resten av dagen för nu är det snart heeeelg!

då var det helg, fan va skönt. är lite allmänt sliten, veckorna är hårda i dessa dar, haha. hade kommit in ett antal saffransemlor till personalrummet efter lunchen o tjock som man är innerst inne så vart det några för mkt! hehe, har väl haft 1 h för mkt rast idag. sprungit ut dit titt som tätt o tryckt i mig en. även godis fanns, haha fylla fickorna! sen tala jag med chefen om att jobba kväll nästa vecka. han ansåg att det skulle "vara bra om jag var med när dom stänger så jag vet hur det går till. då kan jag ju hoppa in direkt efter praktiken är slut" hehe, tror inte han missade det nöjda leendet. men nu ska jag inte vara allt för positiv om allt skulle gå åt helvete ändå. till den andra praktikanten som sluta idag hade han sagt att han kunda behålla chipnyckeln OM det blir extrajobb. måste ha nåt med min charm att göra ;) 

nu måste jag söka lite andra jobb, jobbjobbilijobbigt men man måste ju. sen får vi se vad som händer ikv, hade nog blivit att supa om jag inte hade vart smart. ska spara pengar, kan inte dricka varje helg helt enkelt.


haha man är ju fast i träsket, blir visst att supa. josse har länsat sin morsas barskåp o vi förstår ju alla att då kan inte jag tacka nej! så nu är hon o flaskan påväg :) fan va gööööött... nu är de sup igen! (nu är de jul igen)

kultiration om en vecka, SOFT


torsdag

gäsp, ser suddigt redan. kan bero på skärmen också kanske. måste ha gammelfetvitingen när emil är hemma på besök. hoppas på att kunna låna en från kapten typ, pallar aldrig den här i 2 v.

dagen har varit sig rätt lik de flesta andra på senaste tiden. jobbet gick bra, flyter på rätt bra i kassan. efter jobbet blev det träning omedelbart. eller först lite ärenden. skicka blombud till skottys matte o köpa biljetter till kultiration nästa helg (SWEET!). josse hade mkt att göra i skolan så blev att träna själv. bandet var inte kul idag heller,  man går där o stirrar på en tv som inte säger nånting o varje minut känns som en halvtimme ungefär. men efteråt är det alltid en skön känsla :) blev lite sit-ups hemma också.

sen har jag tagit en varm dusch o sett fotboll. helsingborg vidare i uefa cupen för er som är intresserade, inte så många antar jag. men det är inte varje dag svensk fotboll lyckas, hehe. sen vann luleå hockey i scandinavium, verkligen inte varje dag det händer. så dagen har varit enbart positiv måste jag nog säga!

btw tror jag det blir bartenderskola i ayia napa istället, om det blir alltså. dom hade också till ungefär samma pris men man behövde inte skynda sig att anmäla. lär ju bli ganska fett med fest om man kör i sommar. då får alla komma ner o hälsa på så ska ni få en specialare a la ganja ;)

nu är det nog snart dags för sängen, god natt!

onsdag

hemma på lunch, avgudar luncherna. så himla skönt att få koppla av en liten stund. sätta sig ner, ÄTA o softa med lite musik.

har räknat ut min nya "timlön". nya regeringen har ju fixat så man får mindre pengar nu när man praktiserar. från och med december är det ca 1500/månad som gäller istället för 3500. skulle vilja se reinfeldt eller nån i hans feta regering göra det jobbet jag gör för dom pengarna. förstår inte hur dom tänker? ne justja, dom tänker inte alls o det gjorde inte dom som röstade på idioterna heller. ser dom inte längre än sin egen armlängd eller? aja, livet är inte rättvist. jag ska inte klaga! nästa år ska jag iväg från den här skiten ett tag. nästa vinters kyla vill jag inte uppleva.

nu efter lunchen är det dags för kassan. skönt med lite omväxling. efter jobbet blir det träning som vanligt. boxning står på schemat idag! kul med omväxling vad gäller träningen också :) ska kila tillbaks till coop nu, får skjuts av mamma så det är soooft.


mår fan aldrig så bra som just efter ett hårt träningspass! sitter o lyssnar på "söndagsmorgon" o alla sinnen är totalt avkopplade o tillfredsställda känns det som. finns inget bättre än att träna. annars kan man gå o deppa över vardagen o vara less på det ena eller andra, men nu känns allt jävligt nice. jävligt tillfreds med livet helt enkelt. träningen gör mitt liv! om du inte tränar, gör det, jag lovar det är så jävla roligt o man börjar må mkt bättre!

annars gick resten av dagen på coop mkt bra. satt i kassan ca 3 h. börjar se ännu ljusare ut med extrajobb känns det som. chefen tyckte jag skulle byta ut någon förmiddag mot kvällspraktik så jag skulle komma in i den rutinen också o prova på det. alltså så att jag vet hur det är kvällstid också. vad jag vet o uppfattar det som så har inte den andra praktikanten (han var där när jag börja..) fått det erbjudandet så det känns ju kul :) ganska mkt kvinnor/tjejer som jobbar där också så verkar ju vara ngt med det. hoppas hoppas! skönt med sovmorgon också, hehe.

nu ska jag käka nåt, ha de gött!

tisdag

det är faktiskt rätt skönt att vara så där jävla trött så man somnar sittandes, om man har tillstånd att sova, vilket jag har nu :)

dagen har sett ut ungefär som den brukar göra. praktik såklart. kom försent imorse igen, haha. suttit rätt länge i kassan. lät lovande från chefens håll idag. "anja päärson, hur gåre i kassan? bra om du lär dig den ordentligt ifall det behövs folk över jul". nåt i den stilen, låter då som att det finns ganska goda chanser till extrajobb :) trivs som fisken i vattnet faktiskt, alla som jobbar där är jävligt trevliga. pratar med dom som om de vore i min ålder.

efter jobbet blev det träning såklart. viktigt att alltid ta sig i kragen, då kan man softa nöjt resten av kvällen. sen var jag tvungen att ta en promenad med älsklingarna också. är ensam hemma hela dagarna/kvällarna, jävligt soft. direkt man kmr hem från coop (är oftast rätt less & trött) slår man på en soft skiva på gärnet o genast kmr man på bättre tankar. reggae music makes me happy, always! har även sett lite fotboll ikväll, lyon - barca. riktigt bra match, det jag såg. barca lär gå hela vägen får vi hoppas!

btw, har halkat in på ordet soft mkt. haha men det är klart, det är ju jag som är "softanja" :D måste försöka ta mig till sängen nu, sov gott!


måndag

jobb idag och fortfarande lika jobbigt att kliva upp när larmet ringer, man måste bara ställa om den några minuter. det ger faktiskt, känns det som :)

gick väl bra på coop, dagen gick rätt fort. har börjat missköta tiderna lite. försenad på morgonen & på lunchen. sen gick jag hem för tidigt också, men tror ingen märker nåt ändå så det är chill! efter jobbet blev det snabbt hem o sen iväg o träna. var verkligen tvungen att ta mig i kragen idag! blev ett bra pass, tyvärr blev coren inställd. sen har kvällen varit lugn, inte så man pallar ta sig ut genom dörren i onödan.

sen har man blivit raggad att kanske börja spela fotboll igen. hade vart skoj måste jag erkänna! nog saknar man den där tävlingsandan ibland, svetten som rinner o allmänt lattj! luleå damfotboll söker äldre och erfarna spelare, hm vet inte om jag kan påstå att jag stämmer in på ngt av det men okej. blir nog att gå dit o testa iaf, tror jag får med mig sabina också! tänkte även höra med ferran & nerran. sen ska dom se att dom har en bra grund att bygga på ;) nä usch vad otränad man kommer känna sig, död efter 5 min möjligtvis. haha vi får se!


nu är det nog dags att hoppa i säng, en hård morgondag väntar!
sov gott

söndag

halvångest inför jobb imorrn. upp halv 8 känns inte allt för lockande :/
helgen har annars vart trevlig. fredagen var lugn, träna och chilla hemma. sov rätt tidigt, man är ju rätt slut efter veckorna.


igår vart det lite fest, halvspontan kväll. josse kom hit, satt och chilla i vår nyskapade softarhörna på vindsvåningen ;) drack whiskey & cola, vilket smakar mycket bättre än all skit man brukar dricka. lyssna på soft musik ur mina lite mindre softa högtalare. snacka om våra framtidsplaner osådär. ska bli så jävla sweet :) sen drog vi ut på olearys. hitta ju inte mitt vanliga pass o har ju inget leg än så fick köra på ett gammalt pass från 90-talet. men det fungera bra, haha! malin hängde på oss, satt där o chilla tills det stängde. sen drog vi runt lite varstans tills vi hamna på färjan ca halv 3. fick komma in gratis då så blev en fulrunda in på dansgolvet osv. tror inte vi blev så populära, hehe. efter färjan hooka vi upp ferran också. försökte hitta oss en efterrätt, men det var snålt med det! käka lite på max o sen drog vi hemåt. taxichauffören var ju lite skrämmande. hahaha han verkade gilla hårt o rått ;) väl hemma stupa jag o ferran i säng rätt fort.


idag har det bara varit chill hela dagen, inte så man orkar ta sig i kragen dagen efter.

Blivit medlem på reseforum.se, tänkte man kanske kan få lite tips om man ska resa iväg långt. hehe, nu vet jag ju vad för fester som väntar där på andra sidan jorden, helt i vår smak! haha
"Än av dom bästa fester jag hamnade på var som ensam gringo på en favela-fest där det utanför stod beväpnade vakter med maskingevär och väll inne på festen så fanns det flera beväpnade killar. Tjejerna dansade till brasiliansk funk. (Ser i princip ut som om dom har sex på dansgolvet) Maten var gratis och cannabis röktes helt öppet. Grym fest helt enkelt. Helt i min smak."
bäst man håller sig på god hand med vakterna där, om inte så har ju josse ändå kommit fram till hur hon "vill" dö, haha!

nu blir det snart att däcka, sov gott allihop :)


torsdag

gonatt är det dags att säga nu! fy vad trött man kan vara. uppskattar helgerna något enormt när man jobbar hela veckorna :) tränat både igår & idag, riktigt skönt! sen blev det en långpromenad ikväll också. hoppas det bjuds på något gott på jobbet imorrn. butterkaka hade inte suttit helt fel :D

sov gott!


tisdag

går verkligen inge vidare med att styla bloggen. fattar ingenting och är för trött för att äns försöka förstå! det får bli ett senare projekt.

idag har det varit praktik som vanligt, 8-17 hela veckorna. inte nog med det så har man en massa hundar att rasta i stort sett varje lunch, hehe tough life! men vad gör man inte för att få in lite extra cash :)
var meningen att jag skulle sitta i kassan idag, men chefen var typ sjuk så blev inge av det. blir säkert imorgon istället.

hände nåt läskigt idag. en kund ramla ihop mitt i allt (hjärtinfarkt eller nåt?) o slog i skallen. jag var först på plats o ser en gubbe ligga platt på mage o hela kroppen sprattla :s trodde han höll på att dö på stört! fixa dit några andra o såg till att de ringde ambulans. gubben verkade komma till medvetande iaf, men shit vad det blödde :/ var väl kanske 5 m därifrån men såg att det bildats en fet jävla pöl under honom osv.. jag tål inte blod, så jag höll mig på avstånd. han mådde iaf bra när de tog iväg han så det var ju skönt! resten av dagen var väl rätt lugn o intetsägande.

efter jobbet har jag bara chillat, sett lite heroes. har ju hört av alla hur jävla bra det ska vara så man måste ju kolla om det stämmer! sen har jag börjat fundera på att gå en bartenderkurs nästa år. får 1000 kr rabatt om jag anmäler mig innan 1 dec, så då blir det endast 9000 för 3 v :) jävligt nice hade det vart! bra att ha nåt i bagaget om man sen kanske söker jobb utomlands. när vi drar våran jorden-runt resa t ex..

nu ska jag borsta tänderna o hoppa i säng, jävulskt trött idag. blev inte så mkt sömn inatt, så det får tas igen nu. tung dag imorgon igen med hundrastning på lunchen, haha ja vad gör man inte för pengar? :D

sov gott allesammans!

måndag

gokväll!
då har även jag skaffat en blogg. förstår mig inte på hur man ändrar saker & ting men det kommer väl. det får se ut som det gör tills dess :)

fick ju en för tidig julklapp av pappa förra veckan, tjata mig till ett träningskort. skönt att komma igång med träningen igen! man har ju blivit en bulle efter den hejdlöst onyttiga sommaren.
så nu har jag o jossan tränat fredag, lördag, söndag o idag. klå det! haha imorrn blir det vila, tror jag? ;)
praktiserar annars hela dagarna på coop. rätt chill faktiskt, bra träning också. imorrn ska jag börja sitta i kassan. haha vilket fetto man är där.. dom tar ut massa bröd, bullar o annat gott o kastar det även om det är några dar kvar på dom bara för att det är överfullt i hyllorna. tror du inte man går dit o trycker i sig en halv eller hel butterkaka bara sådär o förstör bevisen ;) haha hoppas dom inte har nån övervakningskamera där bak, isf är jag nog rätt busted! men hitills har ingen sagt nåt så än kan jag fortsätta gotta mig rätt mkt!

för tillfället pallar jag inte skriva mer, ska gå ner o fixa nå kvällsfika. måste ju i säng snarast också, upp ca 7 imorgon.. mer chill då man var arbetslös helt o hållet! men samtidigt gött o göra ngt om dagarna, man blir piggare o inte så jävla slö som man blir om man sover & degar 24/7.

sov gott!

Välkommen till min nya blogg!