Miami igeeeen :D

vi tog ju oss som sagt tillbaka till Miami for en natt innan vi skulle vidare till Dominikanska Republiken.

pa flygplatsen i Miami kom plötsligt 2 tjejer fram och fraga om vi inte bott pa Loki hostel i Lima. jo sa vi forvanade, haha! inte ovanligt att folk kanner igen oss och vi inte har den blekaste vilka dom ar, haha men det ar sa det ska vara. man ska bade synas och horas ;) sluta iaf med att vi dela en taxi vilket blev betydligt billigare.

hann bara in genom dörren pa hostelet sa var ruset dar igen. traffa den skona personalen och sen var helvetet igang, haha! aven om man bara sovit ca 1 h, sittandes, under hela natten sa var man inte trött för fem öre. i Miami ar man verkligen high on life!
sen var vi ju inte sena pa att uppdatera vara rumskamrater vilka vi ar. ungefar "hej, kan ni köpa ut sprit till oss annars kommer vi inte lata er sova inatt...", hahah! dock pa ett roligare och artigare satt men tror dom fatta vad vi gick för :P 
1 h senare hade vi iaf nastan 2 liter sprit att supa upp pa en kvall, varning

blev iaf fest med dom och lite andra sköna lirare (man aker inte till Miami om man inte ar skön?..).
drinking games som vanligt, högljudd sang och en javla massa alkohol senare tog vi oss ut mot en klubb.
inga problem att komma in den har gangen heller. dar inne fula man lite, dansa och hade trevligt. var upp en svang pa strippstangen igen, hahah ett blivande yrke kanske?! haha!!

efter klubben drogs det tillbaka till hostelet dar det blev lite olika erbjudanden, hahah. jag och en till snubbe börja shotta upp resten av var sprit. var ju lite nykter och smart i början sa da lura man i han hur mkt som helst, haha stackarn kunde knappt ga ett tag dar. sen vart aven man sjalv ratt stup men sluta iaf med att man dacka fint och vakna nöjd och stressad. vart en sista vackning av vara rumskamrater (tradition for mig och ferran..haha) och sen stressa vi ivag till flygplatsen och, hör och hapna(!), kom med vart flyg till Dominikanska Republiken :)

har i Dominikanska vart det dock lite problem med att vart resort lag pa andra sidan ön osv men efter ett dygns resande kom vi fram aven hit. köpte till oss all-inclusive och har gottat oss i hur mycket frukost, mat och efterrätter som helst. dock har det regnat alldeles för mkt som vanligt. ar det nat jag ska klaga pa under den har resan ar det just det, vädret!
men allt kan ju inte ga rätt ;P

imorrn hoppas vi iaf pa sol och sen har vi lovat fetfest! spännande..
och kom ihag min födelsedag pa fredag ;D

PUSSSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback